Siirry sisältöön

Infoa

Teatterit

Kesäteatteri
Kesäteatterissa on tänä kesänä näytelmä nimeltään Kultaranta. Esityksiä järjestetään kesän aikana Kruununpuiston kesäteatterissa.

Sijainti
Kruununpuiston kesäteatterille löydät ajamalla torkkelinkadun päähän, jossa sijaitsee parkkipaikka. Googlemaps palvelusta voit tarkastaa sijainnin klikkaamalla tästä.

Pukeutuminen
Järjestyksenvalvojaliivi + tumma paita, tummat housut tai hame, sekä muuten asiallinen pukeutuminen.

Vastuuhenkilö
Anssi vastaa teatterien vuoroista. Jos olet kiinnostunut tekemään jonkun vuoron tai mikäli sinulla on jotain kysyttävää teatteriin liittyen ota yhteyttä Anssiin. Soita tai pistä tekstari, Anssi 050-547 8024.


IPV

IPV pelaa miesten superpesistä kotonaan Ukonniemen Pesäpallostadionilla.

Sijainti
Ottelukatu 11, 55420 Imatra

Pukeutuminen
Järjestyksenvalvojaliivi + tumma paita, tummat housut, sekä muuten asiallinen pukeutuminen.

Vastuuhenkilö
Anssi vastaa tällä hetkellä IPV:n vuoroista. Peleissä tarvitaan 10 järjestyksenvalvojaa, joten tilaa kyllä on. Jos olet kiinnostunut tekemään jonkun vuoron tai mikäli sinulla on jotain kysyttävää peleihin liittyen ota yhteyttä Anssiin, puh. 050-547 8024.


Muita tapahtumia

Päivittelemme noita muita tapahtumia sivuille sitä mukaa kun niitä ilmestyy. Nämä tapahtumat voivat tulla todella lyhyellä varoitusajalla. Suurin osa näistä tapahtumista järjestetään Imatralla kävelykadulla. Kannattaa siis seurata sivuja aktiivisesti.


Maksut

Tällä hetkellä hallitus on tehnyt päätöksen, jonka mukaan kaikki työsuoritukset maksetaan vasta, kun yhdistys on saanut rahat. Tämä voi valitettavasti tarkoittaa sitä, että joissakin tapauksissa rahoja voi joutua odottamaan.